8668 8687

Miljøvenlig og grøn frisørsalon i Bjerringbro

Frisørsalonen i Brocentret på Sønderbro i Bjerringbro, har eksisteret siden slutningen af 1990’erne.

Den 1. marts 2015 overtog Line Nørhede Lystbæk, og gav salonen navnet Picasso by Line. Der er siden sket mange ændringer, som følge Lines vision om, at salonen skal være allergivenlig, grøn og miljøvenlig. Alt fra videresalgsprodukter til farve og permanentvæske er derfor skriftet ud med Hårologi. Hårologi er grøn-certifiveret, og bliver udviklet og produceret i Sverige. SigNATURE fra Hårologi er godkendt til positivlisten i Danmark. Alt emballage er bæredygtigt, og miljøet bliver taget med i hver en overvejelse.

Vidste du?

Vores plastikposer er med en ¨Bedst før¨ dato. Poserne indeholder nemlig et tilsætningsstof, som efter 18 måneder bliver aktiveret og begynder at nedbryde sig selv. Med denne tilføjelse er posen på mindre end 5 år nedbrudt til kun vand, kuldioxid og biomasse.

Lidt om Line

Line blev udlært i april 2014 hos Somé – Hair and make-up art i Horsens, hvor hun fra april til januar agerede barselsvikar for hendes mester Sonja. Det gav Line blod på tanden, som i flere år havde drømt om at blive selvstændig frisør.

Efter barselsvikariatet arbejdede Line kortvarigt hos en frisør i Viborg, hvor hun besluttede sig for at blive selvstændig. Det blev derfor salon Picasso i Bjerringbro, som Line overtog i marts 2015.

Siden Line var en lille pige, har hun drømt om at blive frisør. Hun er vild med den kreative del af frisørfaget, der giver plads til at nytænke, og skabe det rigtige look til den enkelte kunde. Line er detaljeorienteret og elsker at give kunderne en unik oplevelse, og kæle for selv de mindste detaljer.

 ”At se mine kunder stråle efter en behandling hos mig, er det bedste jeg ved.”