8668 8687

Herrefrisør i Bjerringbro

Når du vælger en herreklipning hos frisør Picasso by Line, vil du blive mødt af en kompetent frisør der sætter dig i fokus. Vi lægger stor vægt på, at du rådgivet og vejledt til hvilken frisure der er mest klædelig til din hårtype, eventuelle hvirvler og ansigtsform, samtidig med vi altid er klar til at guide dig i den rigtige retning i forhold til dine egne tanker og ønske om frisurevalg. Herudover vil vi altid vejlede og rådgive dig til det korrekte produktvalg, der er med til at fuldføre den perfekte herreklipning. Din frisure skal nemlig fungere for dig i praksis, i forhold til hvor meget du selv gør i at style håret i hverdagen, eller om det bare skal kunne sidde helt af sig selv, uden at der skal arbejdes alt for meget for det.

Herreklip behandlinger

Herreklip
inkl. Vask og styling

Herreklip
Med maskine

Skægklip
Hele skæg

Et flot skæg

Et maskulint og flot skæg, skal vedligeholdes – Skæg kan virkelig være med til at understrege din personlighed og type. Skæg har igennem tiden været et tegn på status, køn og alder. Uanset om man bærer kort eller langt hår, kan et skæg være med til at understrege en maskulinitet og statur.

Når du får en skægklip hos frisør Picasso by Line, sørger altid for at du får den bedste mulige oplevelse. Vi retter dit skæg så det passer til din ansigtsform, og vi fjerner alle stubbe med en rigtig barberkniv. Vi vil vejlede dig i den eksklusive og unikke produktserie Beard Junk, der er specielt udviklet til at pleje og style dit skæg og skægbund.

Hos frisør Picasso by Line er det vigtigt for os, at vi bliver holdt opdateret i de nyeste trends, så vi på den måde kan skabe de smarte og moderne frisure til vores kvalitetsbevidste herrekunder, der besøger os i salonen i Bjerringbro.