8668 8687

Farve

Hel farve ensartet hårfarve fra bund til spids.

Hos frisør Picasso by Line går vi meget op i hvad der rører sig inden for de nyeste teknikker til hårfarvning. Vi laver også helt klassiske farver som helfarve. Når vi laver en helfarve, farver vi håret i samme farve fra bund til spids. Dog laver vi ofte bunden en halv tone mørkere end resten, da det giver det mest naturlige udtryk. Ved en helfarve kan man ændre refleksen i håret, alt efter hvilken refleks man ønsker i håret, om det skal være varme eller kolde toner. Man kan også ændre tonen, altså farve håret mørkere.

Hvis du har natur hår (hår der ikke er farvet) kan man også lave en helfarve med lysningsfarve, som kan lysne håret op til 4 toner.

Hvis du ønsker at gå fra mørkt til lysere hår, skal man ind og affarve håret med afblegning først og derefter indfarve det med en helfarve i den ønskede tonehøjde. Hos os i frisør Picasso by Line er vi selvfølgelig altid klar til at rådgive dig i den helt rigtige retning. 

Vi har stor erfaring med at farve hår og det er også noget af det vi elsker at lave. Vi tager ofte på kursus, for at holde os opdateret i hvad der rører sig indenfor farve verdenen. 

Vores farver i frisør Picasso by Line er fra frisør mærket Hårologi. Farverne er uden ammoniak og er derfor fuldstændig lugtfrie og meget skånsomme i kontakten med huden. Permanentfarvens holdbarhed er blivende, dog falmer den altid ved kraftig sol og falmer også hurtigere på et åbent og meget slidt hår. Derfor rådgiver vi dig også i hvordan du passer bedst muligt på holdbarheden af din farve og selvfølgelig hvordan du bedst vedligeholder den.