8668 8687

Bondplex

– Til dig der ønsker en total genopbyggelse af dit hår.

Med denne bondplex kur behandling bruger vi den nyeste teknologi indenfor genopbyggende hårkur. med bondplex kan det lade sig gøre at trænge helt ind i cortex (den inderste del af håret) og genopbygge indefra og ud. Du får maximal genopbyggelse og efterfølgende beskyttelse af dit hårstrå. Oplev hvordan dit hår bliver stærkt, smidig og smukt igen.

Når du kommer i stolen til en luxury bondplex behandling, tager vi altid en hårtest. Hårtesten laver en grundig analyse af dit hår og fortæller os hvad der skal til af hjemmepleje, for at fylde håret op med de byggesten der mangler. Derefter går vi til vasken hvor vi starter din kurbehandling med at rense håret grundigt, så det er helt klar til at modtage kuren.  Når vi påfører kuren, følger der altid en grundig hovedbundsmassage med, ud over massage i hovedbunden har du også mulighed for at få en mild massage i ryggen, da du sidder i en massagestol, det er også en mulighed at få benene op. Alt dette får du fordi det er vigtigt for os i frisør Picasso at du får en god oplevelse af velvære og forkælelse, så du går herfra og føler dig godt tilpas. 

Ved at bestille tid til denne behandling, får du muligheden for at tilkøbe trin 3, som er en del af den sidste afsluttende del af hårkuren som efterfølgende skal bruges der hjemme. Den bruges som en hvilken som helst anden hårkur til hjemmepleje, den går blot ind og arbejder sammen med den behandling du har fået hos os i frisør Picasso by Line og dermed har du lang holdbarhed på din kurbehandling.

Vi runder altid en kur behandling af med en let styling af dit hår.