8668 8687

Dameklip i Bjerringbro

Når du vælger en dameklipning hos frisør Picasso by Line, så bestiller du ikke bare en klipning, du bestiller nemlig en velfortjent pause med forkælelse til hverdagen. Hos os er der altid fokus på velvære, detaljen og et godt håndværk. Du vil blive mødt af en kompetent frisør der sætter dig 100% i fokus. Du kan trygt lade dig inspirere til, hvordan du kan udtrykke din personlige stil med den helt rette frisure til dit hår og ansigt form. Hos frisør Picasso by Line er det vigtigt for os, at din frisure fungerer i praksis, i forhold til hvor god du selv er til at style håret i hverdagen, eller om håret helst skal kunne sidde uden der skal arbejdes ret meget med det.

Vi guider dig til hvordan du kan få mest muligt ud af frisure, ligeledes hvordan du kan udnytte din dameklipning på flere forskellige måder, alt efter hvilken stil du går efter.

Dameklip behandlinger 

Dameklip
Inkl. Vask og let styling

Dameklip
Pandehår

Dameklip
Inkl. Luksus kur, 
massage og varme

Dameklip
Deluxe pakke med
Luksus kur, massage, varme, bryn og vipper

Dameklip
Luxury bondplex pakke

Frisure findes i alle længder

Kort hår

En kort dameklipning kan være med et til understrege et udtryk eller en stilart. Et kort hår kan klippes på uendeligt mange måder, så det er kun fantasien der sætter grænser. En kort frisure kan være klassisk, moderne, stilet eller vovet, det handler alt sammen om hvilket udtryk du gerne vil have frem.

Mellem langt hår

Mellem langt hår, er den mest populære længde blandt de danske kvinder. Det er længden der klæder de fleste, og som gældende for alle klippeformer, så kan mellemlangt hår klippes i et utal af måder. Det handler bare om at finde lige præcis den klippeform der passer dig og dit hår.

Langt hår

Er langt hår en frisure? Ja helt bestemt! Men som vi hører flere mene, så er langt hår jo bare at få klippet spidserne. Men det er ikke altid tilfældet, fordi der findes mange forskellige måder at klippe de lange længder, så det stadig kan blive fyldigt.

Det er vigtigt for os hos frisør Picasso by Line, at vi bliver holdt opdateret i hvad der rører sig ude i verden og de nyeste trends, så vi kan skabe smukke og moderne frisure til vores kvalitetsbevidste damekunder, der besøger os i frisørsalonen i Bjerringbro.