8668 8687

Toningsfarve

En farve der ikke er permanent, men fader pænt ud af håret med tiden

Vi hos frisør Picasso by Line tilbyder toningsfarve, og vil derfor gerne fortælle dig hvad en toning er?

En toning er en farve der ikke indfarver dit hår i dybden, dermed ikke sagt at den bliver vasket ud med det samme, men den falmer blot pænt og stille ud af håret, i forhold til permanentfarve der vokser ud. En toning lægger sig ovenpå din hårfarve, så ønsker du for eksempel at dit lyse hår skal være koldere, eller varmere i farven, kan man nemt gå ind og ændre det med en toning, uden at skulle indfarve håret i dybden.

Hvis man har et naturligt spil i håret og ønsker at tilføre lidt farve, men samtidig gerne vil beholde det naturlige spil, er toning en oplagt mulighed, da det bevare det spil der allerede er lavet i håret. Derfor bruger man ofte at komme en toningen over reflekser, balayage og babylights. 

Toningsfarve bruges ofte til vedligeholdelse af din farve. Hvis du for eksempel har en mørk farve, er det en god ide, at holde den ved lige med en toning og ikke en permanent farve, da permanentfarven vil gøre længder og spidser farvetunge at se på, hvis den bliver tilført for ofte.

Derudover tilføjer vi altid en toning til vores special farvehandlinger, som er inkluderet i den pris. Men når toningen skal holdes ved lige, er det denne enkelte tonings behandling du skal bestille tid til. Det er kun toningen vi kommer over dit hår til sidst, der med fordel skal friskes op med ca. 3 mdr. interval for at bevare glansen og skæret i farven.

Toning kan også anvendes som en glansvask. Det vil sige en toning uden farvepigment. Ved denne glansvask opnår du en glansfuld og smuk udstråling af dit hår og hårfarve.

Det er altid muligt at nyde en lille forfriskning i form af en lækker friskkværnet kop kaffe, te, varme kakao, et glas vand og en lille snack til den søde tand, imens farven trækker.