8668 8687

Special farvebehandling

Når vi bruger en mere avanceret og tidskrævende farveteknik

Special farve behandling, er den behandling du skal bestille hvis du ønsker en lækker balayage, babylights eller helfarve kombineret med refleks i dit hår. Disse farver vil altid blive afsluttet med en toning som er inkluderet i prisen, for at give det helt rigtige finish.

Lad os fortælle jer lidt om hvad de forskellige teknikker er.

Balayage hår er den meget populære hårfarve, som rigtig mange efterspørger og det kan vi godt forstå. Tiderne har ændret sig og moden er blevet sådan, at vi ønsker os et mere naturligt udtryk. Med balayage kan vi skabe de smukkeste naturlige farver, der tager udgangspunkt i din naturlige hårfarve, men går ind og skaber et smukt solkysset spil.

Teknikken vi bruger til at lave balayage hår, er at vi maler lyse striber direkte på håret, uden at pakke det ind. På den måde ligger farven sig på det yderste lag af håret og skaber det smukke solkysset look. Dette er en meget svær og kreativ teknik, som kræver at vi som frisører kan vores håndværk og det kan vi selvfølgelig, da vi har deltaget i diverse kurser for at dygtiggøre os indenfor lige netop dette.

En af de helt store fordele ved balayage, er at man ikke behøver at rette op på farven så ofte, da farven ligger primært i længderne og fader pænt sammen med din naturlige bundfarve. Derfor får du en farvebehandling der holder længere tid, end hvis man for eksempel lavede reflekser. Det er kun toningen som vi kommer i til sidst, der med fordel skal friskes op med ca. 3 mdr. interval for at bevare glansen og skæret i farven.

Babylights. Kan forveksles med reflekser, da det også indebære striber der pakkes ind i stanniol. Forskellen er dog at babylights er super tynde raffinerede striber, der bliver lagt med meget lidt afstand fra hinanden, så håret får en lækker helhed, men stadig med et naturligt udtryk og lækkert spil. Denne teknik er mest populær blandt de blonde piger, men kan naturligvis også laves i de mørke farver.

Helfarve kombineret med refleks, henvender sig til dig der ønsker en helfarve med en smule spil i håret. Her ligges en farve i hele håret, hvorefter vi laver reflekser med afblegning ovenpå, så den lige går ind og knækker farven. Til sidst slutter vi af med en toning, for at få den ønskede varme eller kolde refleks på farven.