8668 8687

Vask og føn

– hvis du trænger til at få vasket og stylet håret i en flot og holdbar volumen.

Hos os i frisør Picasso by Line kan du bestille til at få vasket og stylet håret. Hvis du for eksempel skal i byen og håret gerne må sidde lidt bedre end sædvanligt, uden at det er en opsætning, er denne behandling måske noget for dig. Til at starte med skal du tage plads i vores massagestol, hvor vi giver os god tid og vasker dit hår i en shampoo der passer til din hårtype, så vi allerede der har skabt en god forudsætning for at dit hår kan sættes og styles med det bedste resultat som muligt.

Efterfølgende bruger vi nogle stylingsprodukter, der gør at håret holder den form, det bliver føntørret i. derefter er der mulighed for at få håret glattet, let krøllet eller hvordan man nu ønsker, det skal sidde.

I denne behandling er det det også muligt at få en vandondulation hvor håret bliver rullet op på curler, og efterfølgende sat i varme og stylet til sidst.

Det er også muligt at komme med vådt hår og så kun få det føntørret. Prisen varierer alt efter hvor meget og hvor lidt der skal gøres.

Når du sidder i stolen hos os i frisør Picasso by Line, går vi meget op i af du får en følelse af forkælelse og velvære. Derfor bliver du altid tilbudt en lille forfriskning i form af friskkværnet kaffe, te, kakao, vand og en lille snack til den søde tand. 

Produkterne vi bruger til at vaske og style dit hår i, er fra Hårologi og waterclouds. Vi går meget op i at passe godt på miljøet, derfor har vi kun miljøvenlige og skånsomme produkter uden skrap kemi. Ingredienserne er plantebaseret, og emballagen genanvendelig.