8668 8687

Håropsætning

– når håret skal sidde til en festlig lejlighed

Opsætninger findes i mange forskellige afskygninger og moden inden for opsæt ændrer sig også hele tiden. Vi vil selvfølgelig altid vejlede dig til at vælge den helt rigtige opsætning, til den fest du skal til og den mode der trender lige nu.

Når vi sætter hår, er forarbejdet det vigtigste for at håret holder hele dagen. Derfor går vi ofte ind og føntørre eller krøller håret først, alt efter hvordan det skal sidde.  Vi har altid mulighed for at bestille noget hårpynt hjem til frisuren, hvis du ønsker det.

Vi sætter ofte hår til de årlige gallafester, hvor håret skal sidde ud over det sædvanlige.

I frisør Picasso by Line, laver vi også brudeopsætning. Når vi har en brud i stolen, bliver salonen altid lukket ned, så der er fuld fokus på bruden og hendes store dag. Når du bestiller tid til en brudeopsætning, bestiller du også tid til en prøveopsætning, hvor vi finder ud af hvordan håret skal sidde og hvilke ønsker du har til den store dag. På den måde er vi sporet ind på, hvad vi skal gøre på dagen, så du kan slappe helt af og overlade håret til os.

Der bliver altid spurgt ind til om du vil have serveret et glas champagne, kaffe, te, vand, chokolade og lidt frugt når du som brud sidder i stolen, så der er lidt at styrke sig på.

Vi er i frisør Picasso by Line, ofte på inspirations kursuser hvor vi ser mange forskellige opsætninger og hele tiden bliver opdateret på hvad der er in. Så du får altid den bedste vejledning og en holdbar opsætning der følger tidens trends her hos os.