8668 8687

Deluxe Dameklip

Luksus kur, massage, varme, bryn og vipper

Når man vælger en dameklip med deluxe pakke hos frisør Picasso by Line, så får du en behandling, hvor vi sætter dig i fokus. Trænger du til forkælelse, så skal du vælge denne frisør oplevelse med masser af velvære. En af de første ting vi vil gøre, når du sætter dig i stolen, er at vi vil tage en hår og hovedbunds analyse. På den måde kan vi guide dig frem til det bedst mulige valg af produkter, og ud fra det finde frem til hvilken kur der tilføjer lige netop det dit hår mangler. Dette valg af behandling indeholder nemlig en personlig skræddersyet og dybdegående hårkur. Det vi gerne vil opnå ved at bruge den helt rigtige hårkur til dit hår, er at håret bliver fyldt op af de byggesten, som med tiden er blevet nedbrudt i dit hår af vind, vejr og evt. farve, permanent osv. ved at lave en håranalyse med vores maskine fra Hårologi der tester styrke og stræk i håret, kan vi se nøjagtigt hvilke byggesten håret mangler og dermed tilføre dem til håret igen. Når vi grundigt har masseret hårkuren ind i håret, med en veludført hovedbundsmassage der virkelig løsner op i alle spændinger, der nemt kan sætte sig tindinger og nakke, slutter vi kuren af med at du ligger med et varmt håndklæde i 5 min. Så kuren trænger helt ind i marven på håret. Til sidst slutter vi af med at lukke skællaget, med en conditioner fra Hårologi.

Har du gener i hovedbunden, eller permanente hovedbundsproblemer, så har vi også en kur til at afhjælpe dette. Den kan masseres i hovedbunden, hvorefter en anden kur bliver fordelt ud på længderne.

Udover kur indeholder dette valg af behandling også at få farvet bryn og vipper samt rettet brynene med pincet eller voks. Ofte bliver ansigtet meget udtryksløst hvis bryn og vipper er så lyse at de forsvinder i et med huden. Derfor kan det give utrolig meget til dit udtryk i ansigtet at få en farve på som passer til dig. Vi guider dig selvfølgelig i farvevalg så farven passer til din hudfarve og glød. Vipperne farve vi altid med en blåsort, da den holder længere og efterlader vipperne med en smuk dyb sort farve.    

Du skal sætte ca. 1,5 timer af til denne behandling.