8668 8687

Herreklip

Inkl. Vask og styling

Når du vælger en herreklipning hos frisør Picasso by Line, vil du opleve at vi sætter dig i fokus. Du vil blive mødt af en kompetent frisør der lytter til dine ønsker, som samtidig kan se hvilken frisure der er mest klædelig til din hårtype, eventuelle hvirvler og ansigtsform. Som mand er det nemlig også muligt at lege med forskellige frisure og styling, og vi er altid klar til at guide dig til den rigtige retning i forhold til dine egne tanker og ønske om frisurevalg.

Hos frisør Picasso by Line er det altid muligt at starte ud med en lækker hårvask i vores massagestol, hvor du rigtig kan slappe af og lægge alt arbejde og eventuel stress til side, og nyde den tid du har sat af til en fortjent omgang velvære, forkælelse samt hovedbundsmassage.

Når du har fået vasket dit hår og har taget plads i klippestolen, er det altid muligt at få en lille forfriskning i form af vores lækre friskkværnet kaffe, te, varm kakao, og et glas vand og en lille snack til den søde tand, imens du kobler fra og nyder dit ophold i stolen hos os i frisør Picasso by Line.

Det er vigtigt for os i frisør Picasso by Line, at din frisure fungerer for dig i praksis, i forhold til om du selv har mod på at style håret i hverdagen, eller om det bare skal kunne sidde helt af sig selv, uden at der skal arbejdes alt for meget for det.

Vi har et lille men komplet udvalg af herre produkter fra mærkerne waterclouds og Hårologi til pleje af dit hår og styling. Vi går rigtig meget op i at vejlede dig bedst muligt, i hvad der passer til dig og dit hår og eventuel din hovedbund, så du vil gå her fra og med viden om hvordan du bedst plejer og sætter dit hår.