8668 8687

Kurbehandlinger

– Det er vigtigt at passe godt på dit hår

Her hos os i frisør Picasso by Line, går vi ekstremt meget op i sundt og velplejet hår. Det er ikke spændene at lave lækkert hår, hvis ikke kvaliteten af håret er i top og vedligeholdt og det er netop det vi er her for at hjælpe dig med at gøre. Uanset om vi farver eller klipper, så kigger vi altid på hvad vi kan gøre for dig og dit hår, for at løfte kvaliteten så meget som overhovedet muligt.

Før vi starter en kur behandling, går vi altid ind og laver en grundig analyse af dit hår og din hovedbund. Vi har en maskine der måler styrke og stræk på dit hår og ud fra det kan vi se hvilke byggesten dit hår mangler. Ud fra vores nye viden om dit hårs tilstand, skræddersyer vi selv den helt rigtige kur.

Når vi har lavet en analyse, går vi til vasken og her starter den helt stor forkælelse. Vi vasker håret for alt hvad der måtte være af forhindringer, for at kuren kan trænge helt ind i håret. Så påfører vi kuren og her følger den helt store omgang hovedbundsmassage med. Ud over hovedbundsmassagen får du også massage i ryggen af vores skønne massagestol og det er muligt at få fødderne op. Så når du får en kur hos os, er det ikke kun velvære for håret men også for dig. Vi løsner op for alt hvad der kan være af spændinger i hovedbunden. Når kuren er masseret grundigt ind, bliver håret redt igennem så skællaget bliver lagt ned og du får et varmt håndklæde omkring håret, så kuren kan trænge så dybt ind, som muligt. Til sidst når kuren er skyllet ud, slutter vi af med en balsam for at lukke skællaget. 

Ud over kurbehandlingen, får du også en grundig vejledning i hvad du skal bruge af pleje til dit hår derhjemme, for at opretholde et sundt og stærkt hår.