8668 8687

Dameklip

Inkl. Vask og let styling

En dameklip hos Frisør Picasso by Line, er der fokus på velvære, godt håndværk og detaljen. Vi sætter god tid af til at analysere hvilket hår vi skal arbejde med, samt hvilken frisure der er mest klædelig til din ansigtsform. Det er super vigtigt for os i frisør Picasso by Line, at din frisure fungerer i praksis, i forhold til om du selv er god til at style håret i hverdagen, eller om det helst bare skal sidde uden der skal arbejdes ret meget for det. Der er altid mulighed for en lækker forfriskning i form af kaffe, te, kakao, vand og en lille snack til den søde tand, så du virkelig kan nyde dit ophold i stolen hos os i Picasso by Line.

Når det er første gang du er stolen, til en dameklip hos os, laver vi altid en hår og hovedbunds analyse. På den måde kan vi guide dig bedst muligt igennem valg af produkter og i det hele taget gøre dig opmærksom på hvilken stand dit hår er i. Vi har en testmaskine fra Hårologi der tester hårets styrke og stræk. på den måde ved vi nøjagtig hvilken type dit hår er og vi kender tilstanden. Vi ved også hvilken shampoo og balsam der er den helt optimale at bruge ved vasken, inden vi går i gang med at klippe og dermed ender vi ud med det bedst mulige resultat. Vi har også mulighed for at special blande en Hårologi shampoo med den helt rigtige mængde protein, fugt og udvalgte serum, som du har mulighed for at købe med hjem.

Vi afslutter selvfølgelig altid din dameklip af med en super lækker styling, så du går ud ad døren og føler dig som et helt nyt menneske.

Vi bruger god tid ved vasken, hvor der også er mulighed for at få en mild massage i ryggen og får fødderne op. Mere behageligt bliver det ikke.

Du skal sætte 45 min til 1 time af til denne behandling.