8668 8687

Refleksfarve

Vævede striber der pakkes ind i stanniol

Reflekser er et super godt valg til dig der ønsker at skabe liv i håret og samtidig ikke ønsker at håret bliver for farvetungt at se på. Reflekserne kan mixes på mange forskellige måder og vi kan virkelig skabe mange smukke farver med denne teknik. Reflekser kan laves som lyse, mørke, kolde og varme farver og vi kan også kombinere dem for at give dig det helt rigtige spil i håret. Ved at vælge reflekser, frem for helfarve, kan farven holde lidt længere, uden at du får en alt for kraftig udgroning.

Når vi laver reflekser i håret, væver vi striberne tynde og fine, så de blender pænt ind sammen med din egen naturlige hårfarve. Hvis du bestiller tid til denne behandling, bliver der altid sat rigtig god til af, så vi har tid til at gå i dybden med farvevalg og udførelse.

Det er altid muligt at nyde en lille forfriskning i form af kaffe, te, kakao, vand og en lille snack til den søde tand, imens farven trækker.

Vi sørger altid for at du får en god oplevelse af velvære, når du er i stolen hos os i Picasso by Line. Derfor bruger vi også god til ved vasken når farven skal vaskes ud. Hos os har du mulighed for at få fødderne op og få massage i ryggen når du ligger ved vasken, hvilket gør dit ophold ekstra godt. 

som kunde hos os i frisør Picasso by Line, kan du være sikker på at vi værner om dig og vi bruger altid gode kvalitetsprodukter uden usund kemi. Derfor er vores farver også lugtfrie, hvilket gør det noget mere behageligt for jer kunder og os frisører at være i.

vi anbefaler altid at du får en kur behandling i forbindelse med en farvebehandling, for at skåne håret for alt for meget slitage, og for at lukke håret så farvens holdbarhed og glans holder længere.