8668 8687

Klipning af pandehår

Pandehår, det trænger altid før resten af håret gør.

Hvis dit hår er langt, og du ønsker at det skal forblive sådan, er et nyt frisk pandehår måske vejen frem. Når du så har fået dette pandehår, skal det oftest klippes før resten af håret trænger, derfor er det muligt for dig at booke en tid alene til pandehår i Frisør Picasso by line.

Du vil muligvis blive overrasket over hvor mange forskellige typer pandehår der findes. Vi har derfor et lille skriv om det her, til inspiration til næste gang du sidder i frisørstolen.

PANDEHÅR, så tænker man straks hår der sidder oppe i panden. Det er dog ikke altid tilfældet. Du kan vælge et pandehår der er langt og skråner pænt ind under kindbenet. På den måde åbner du op for ansigtet og skaber mere frisure i dit lange hår.

Kort pandehår, altså rigtig kort pandehår. Den helt retro pinup model. Det kan klippes lige over, eller klippes let buet enten op eller ned afgående. Dette er et meget klassisk og feminint pandehår.

Whispy 70’er pandehåret. Pandehåret med svaj, der rammer ansigtet ind. Lette diffuse spidser, så det er nemt at sætte.

Beach looket. Pandehår er ikke kun til det glatte hår. Omfavn dit bølgede hår og brug det i kækt pjusket pandehår, det er nemt at style når det er klippet rigtigt, evt. med en god saltvandsspray fra Hårologi.

Asymmetrisk pandehår. Pandehåret der skråner til siden, som kan være både langt og kort. Dette er også et godt begynder pandehår, da det er nemt at få til at falde ind, når det skal vokse med ud igen.

Gardinpandehåret eller bedre kendt som ”Blogger pandehår”, det lyder ikke flatterende, men det er nu engang det navn som det moderne pandehår har fået. Det er braget frem de seneste år og er blevet højeste mode i blogger verdenen, i magasiner og i det hele taget i modeverdenen. Det er et pandehår der deles ved en midterskilning, og falder som et gardin ud fra ansigtet.

Det krøllede pandehår. Pandehår og krøller er oftest noget der får folk til at gå i baglås. Men krøller og pandehår kan altså sagtens blive super fedt, og understreg en cool type.