8668 8687

Luxury bondplex dameklip

Luxury bondplex pakke

Når du vælger en dameklip hos frisør Picasso by Line får du en klipning hvor der bliver kælet for detaljen. Vi sætter altid rigtig god tid af til vores kunder, så vi har tid til at sætte os ind i, hvad det er for et hår og hvilken person vi har med at gøre, derudover er der også god tid ved vasken så du også får en rigtig god oplevelse af velvære. Det er vigtigt for os i frisør Picasso by line at guide dig så meget som muligt, så du går herfra og føler at du har helt styr på hvordan du styler din frisure. Vi giver også altid gode tips med på vejen, til dig med det lange hår. Der er altid mulighed for en forfriskning i form af kaffe, te, kakao, vand og en lille snack til den søde tand, så dit ophold i stolen hos os i frisør Picasso by Line bliver ekstra godt.

Når du kommer i stolen til en luxury bondplex behandling, tager vi altid en hårtest. Hårtesten laver en grundig analyse af dit hår og fortæller os hvad der skal til af hjemmepleje, for at fylde håret op med de byggesten der mangler. Derefter går vi til vasken hvor vi starter din kurbehandling med at rense håret grundigt, så det er helt klar til at modtage kuren. Med denne kur behandling bruger vi den nyeste teknologi indenfor genopbyggende hårkur. Med bondplex kan det lade sig gøre at trænge helt ind i cortex (den inderste del af håret) og genopbygge indefra og ud. Oplev hvordan dit hår bliver stærkt, blødt og smukt igen.
Ved at bestille tid til denne behandling, får du trin 3, som er en del af den sidste afsluttende del af hårkuren med hjem. Den bruges som en hvilken som helst anden hårkur til hjemmepleje, den går blot ind og arbejder sammen med den behandling du har fået hos os i frisør Picasso by Line og dermed har du lang holdbarhed på din kurbehandling.

Du skal sætte ca. 1,5 time af til denne behandling.