8668 8687

Dameklip når det skal være luksus

Dameklip med luksus kur, massage og varme

Når du vælger en dameklip inkl. Luksuskur med massage og varme hos frisør Picasso by Line, er der fuldt fokus på dig, sammen med velvære, et godt håndværk og detaljen. Vi sætter god tid af til at analysere hvilket hår, vi skal arbejde med, hvor hvirvlerne sidder, samt hvilken frisure der er mest klædeligt til din ansigtsform.

Det er meget vigtigt for os i frisør Picasso by Line, at din frisure fungerer i praksis, i forhold til hvor meget tid du selv har til at style dit hår i hverdagen, eller om det helst bare skal sidde uden, at der skal arbejdes meget for at det sidder pænt. Der er altid mulighed for en lækker forfriskning i form af friskkværnet kaffe, te, varm kakao eller et glas vand, og en lille snack til den søde tand, så kan du virkelig nyde dit ophold i stolen hos os i frisør Picasso by Line.

Ved denne behandling er en af de første ting vi vil gøre, når du har sat dig i stolen hos frisør Picasso by Line, er at vi vil tage en hår og hovedbunds analyse. På den måde kan vi guide dig frem til det bedst mulige valg af produkter, og ud fra disse analyser finder frem til hvilken kur der tilføjer lige netop det dit hår mangler. Dette valg af behandling indeholder nemlig en luksus kurbehandling, med en skøn hovedbunds massage, hvor vi slutter kuren af med, at du ligger med et varmt håndklæde i 2 minutter. Så kuren kan trænge helt ind i marven på håret. Til sidst slutter vi af med at lukke skællaget, med en conditioner fra Hårologi. 

Har du gener i hovedbunden, eller permanente hovedbundsproblemer, så har vi også en kur til at afhjælpe dette. Den kan masseres i hovedbunden, hvorefter en anden kur bliver fordelt ud på længderne.

 De skal sætte ca. 75 minutter af til denne behandling.