8668 8687

Herrefarve

Helfarve og refleksfarve

Man kan som mand selvfølgelig også få farvet sit hår. Her fortrækker vi som professionelle frisører at vi holder os meget op af den naturlige farve. Det vil sige hvis dit hår i forvejen er mørkt, men du er begyndt at få grå stæng som du ønsker at dække, så er det muligt at komme en helfarve i der matcher din egen mørke farve. På den måde undgår vi også en meget synlig udgroning.

Hvis vi skal ind og ændre din farve fuldstændigt, vil der meget hurtigt komme en synlig udgroning hvilket hurtigt vil afsløre at håret er farvet og det vil kræve vedligeholdelse ca. hver 3. uge, så det anbefaler vi ikke.

Man kan også gå ind og lysne håret med kamstrejf og alt efter længden på håret, kan vi lave lyse striber med folie, som vi typisk vil afslutte med en toning, for at give det et koldt skær, som giver det mest maskuline udtryk.

Farverne vi har her i frisør Picasso by Line er fra mærket Hårologi og er miljøvenlige og dermed meget skånsomme for hud og hår. De er lavet uden ammoniak, hvilket vil sige at de er fuldstændig lugtfrie. Farverne er bygget op på kolde pigmenter hvilket er en fordel, når vi farver mænd, da kolde farver er at foretrække til det maskuline look.

Hos os i frisør Picasso by Line er det vigtigt, at kunderne får en rigtig god oplevelse af ro og velvære. Derfor får i altid tilbudt en lille forfriskning i form af friskbrygget kaffe, te, kakao, vand og en lille snack til den søde tand, Imens farven sidder og trækker. Når farven har trukket, er det tid til at tage plads i vores massagestol ved vasken, hvor du også har mulighed for at få fødderne op, så du sidder rigtig behageligt. Det skal være en oplevelse at få vasket hår ved os, derfor får du også altid en lækker hovedbundsmassage for at løsne op for spændinger.