8668 8687

Hårfarve i Bjerringbro

Hos frisør Picasso by line går vi op i hvad der rører sig indenfor de nyeste teknikker. Vi laver alt fra den klassiske helfarve til vores special farver, som babylights og balayage. Vi står selvfølgelig altid klar til, at rådgive dig i den helt rigtige retning, så du kan komme frem til dit ønskede resultat. 

Vi elsker at farve hår og skabe det helt rigtige look, og har stor erfaring med de forskellige farveteknikker. Vi tager ofte på kursus, for at holde os opdateret i hvad der rører sig indenfor farve verdenen.

De farver vi bruger hos os i frisør Picasso by Line er fra frisør mærket Hårologi. Farverne er uden ammoniak, og er derfor fuldstændig lugtfrie og meget skånsomme i kontakten med huden. Permanentfarvens holdbarhed er blivende, dog vil den falme ved kraftig sol, og falmer hurtigere på et åbent og meget slidt hår. Derfor rådgiver vi dig også i hvordan du bedst muligt bevare holdbarheden på din farve og selvfølgelig også hvordan du bedst vedligeholder dit hår.

Vi er altid meget ærlige omkring hvad der kan lade sig gøre i dit hår, og vi går rigtig meget op i at bevare håret i bedst mulige tilstand. Derfor finder vi sammen ud af den bedste mulige løsning for dig og dit hår.

Hårfarve behandlinger