8668 8687

Børneklip i Bjerringbro

Børneklip, det skal være en god oplevelse fra begyndelsen.

Hos frisør Picasso by Line, er det vigtigt for os at børn også føler sig velkommen. Vi går meget op i at det skal være en god oplevelse at komme hos os, uanset alder. Derfor sætter vi god tid af til at tage hånd om dit barn, så der er tid til at finde ro og tryghed ved at skulle klippes. Barnet får selv mulighed for at vælge hvor han/hun vil sidde (i en børne eller voksen stol) og kan vælge imellem et lille udvalg af tegnefilm han/hun kan se imens vi klipper, for at gøre situationen så afslappet og behagelig som muligt.

Der er plads til spørgsmål og nysgerrighed omkring det vi laver. De større børn bliver altid inkluderet, når vi snakker om hvilken frisure de ønsker sig. Til sidst slutter vi altid af med en fletning i det lange hår og lidt voks til det korte smarte hår, hvis barnet og forældre ønsker det. Vi tilbyder altid en lille belønning i form af rosiner til de små, og slikkepind eller lille slikpose til de større. Om sommeren kan belønningen blive lavet om til en sodavandsis, det man har lyst til det.

Vi har et mindre udvalg af børne shampoo som er yderst skånsom for barnets ofte fine og lidt skrøbelige hår og hovedbund. Dette vil vi også fortælle jer forældre om, så i bliver vejledet bedst muligt i hvad der er godt at bruge til jeres barn/børn.

Hvis der er søskende med, der enten venter på selv at blive klippet, eller blot er med for hyggens skyld, er der lidt tusser og papir til at fordrive tiden med.

Mor og far kan selvfølgelig nyde ventetiden med en kop kaffe, te, kakao, vand og en lille snack hvis de har lyst til det.   

I løbet af året har vi hos frisør Picasso forskellige tiltag, hvor der bliver hygget ekstra om børnene. Vi har for eksempel dage, hvor det er muligt at få lavet ansigtsmaling, tegne konkurrence til jul og meget mere.